Verzending binnen de VS

Standaardbeleid

PipingRock’s gestroomlijnde verzendsysteem maakt u het leven makkelijk! Vol trots kondigen we aan dat onze uitgebreide selectie van gezondheidsverbeterende natuurlijke producten rechtstreeks vanuit onze productiefaciliteit bij u thuis kunnen worden bezorgd... en SNEL ook!

Wat zijn de verzendkosten van PipingRock?

De verzendkosten zijn afhankelijk van bestemming, gewicht en verzendservice, en worden tijdens de afrekenprocedure weergegeven.

Woont u binnen de 48 aanelkaar grenzende staten en wilt u uw bestelling sneller ontvangen? Geen probleem! We bieden u graag bezorging op de volgende dag aan voor een aanvullend bedrag.

Onthoud dat we niets verdienen aan de verzendkosten van uw bestelling. Als een bedrijf dat gericht is op het aanbieden van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen, zijn we erg gekant tegen verpakkings- en verwerkingskosten. In de meeste gevallen zijn onze verzendkosten aanzienlijk lager dan die van onze concurrenten. Dat komt omdat we erg ons best doen om de laagst mogelijke prijs te onderhandelen met onze koeriers en we die besparingen doorberekenen aan u. We garanderen dat alle verzendkosten die u ziet rechtstreekse koerierkosten of minder zijn.

Alle PipingRock-bestellingen worden verzonden met betrouwbare koeriers, zoals USPS, UPS en FedEx. 

Hoe lang duurt het voordat PipingRock mijn bestelling verzendt?

We verzenden 90% van de artikelen die we op voorraad hebben op dezelfde dag dat u ze hebt besteld, zolang uw bestelling voor 12 uur 's middags EST wordt geplaatst. Bestellingen die na 12 uur 's middags EST worden ontvangen, worden de volgende werkdag verzonden.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Afhankelijk van uw locatie ontvangt u uw bestelling 2-8 werkdagen nadat deze is verwerkt. Om u op de hoogte te houden, sturen we u een bevestigingsmail van verzending zodra uw bestelling ons magazijn verlaat. In deze mail vermelden we een traceernummer voor uw bestelling.

Meerdere zendingen

Bij grote bestellingen en nabestellingen kunnen we uw bestelling over meerdere pakketten verdelen.  U hoeft geen extra verzendkosten te betalen als dit gebeurt. De verzendkosten die u hebt betaald bij het afrekenen worden verdeeld over de diverse pakketten. 

Vanaf welke locatie wordt mijn bestelling verzonden?

Alle PipingRock-bestellingen worden verzonden vanaf onze vestiging in Ronkonkoma, New York. We doen niet aan dropshippen van onze producten. Door alle zendingen in eigen huis af te handelen, kunnen we kwaliteit, snelheid en nauwkeurigheid bij de afhandeling van uw bestelling garanderen. PipingRock’s verzendmodel, waarbij er rechtstreeks naar u wordt verzonden, vormt een handige en betaalbare manier om eersteklas voedingssupplementen in huis te halen. Vertel uw vrienden en familie over PipingRock's geweldig voordelige productprijzen en verzendtarieven!

Wijzigingen in ons verzendbeleid

We behouden ons het recht voor om volledig naar eigen goeddunken ons verzendbeleid te allen tijde te wijzigen door de gewijzigde voorwaarden van ons verzendbeleid te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om periodiek te controleren of er wijzigingen zijn doorgevoerd in dit beleid. Uw doorlopend gebruik van de services na plaatsing van wijzigingen aan dit beleid of andere voorwaarden betekent dat u de wijzigingen accepteert.