Start > Appelciderazijn > Artikel #10930

Appelcider azijndieet, 84 Snel afgevende capsules

Adviesprijs: AWG ƒ 15.65
U bespaart: AWG ƒ 3.96
Onze prijs: AWG ƒ 11.69   (25% korting)

You can add an item to cart by clicking on the button

Glutenvrij
Geen genetische manipulatie

Feiten over supplementen

Grootte portie:  3 Snel afgevende capsules
Porties per verpakking:  28
  Hoeveelheid
per portie
% dagelijkse
hoeveelheid
(DV)
Vitamine B-12 (zoals cyanocobalamine) 500 mcg 20,833%
Chromium (zoals chroompicolinaat) 400 mcg 1,143%
Appelciderazijn 850 mg *
Extreme thermogenische mix
Appelciderazijn, Caffeïne (180 mg), Cayennepeper (Capsicum annuum) (fruit), Gember (Zingiber officinale) (wortel)
Overige ingrediënten: Rijstpoeder, Gelatinecapsule, Plantaardig magnesiumstereaat, Silica, Kleurstof met titaniumdioxide, Allura rood AC, Briljantblauw FCF
Uitleg: Volwassenen, 3 snel afgevende capsules per dag, bij voorkeur bij een maaltijd en een ruime hoeveelheid water. De capsule niet breken maar in zijn geheel innemen. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Begin met 1 capsule per dag om de gevoeligheid te testen. Het is belangrijk dat u uw arts raadpleegt voordat u start met een dieet of dagelijks sportprogramma. Onthoud dat u de supplementen en medicijnen die u neemt dient te bespreken met uw arts of therapeuten.
LET OP: De aanbevolen dosis van dit product bevat ongeveer zoveel cafeïne als een grote kop koffie. Beperk het gebruik van cafeïnehoudende medicijnen, voedingswaren of dranken terwijl u dit product gebruikt, want teveel cafeïne kan nervositeit, geïrriteerdheid, slapeloosheid en soms een te snelle hartslag veroorzaken. Dit product bevat een hoge concentratie azijnzuur. Kan irritatie veroorzaken. Niet bedoeld voor gebruik door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Als u medicijnen gebruikt of een medische aanbieding hebt, moet u uw arts raadplegen voor gebruik. Niet bedoeld voor gebruik door personen onder de 18 jaar. Als u buikpijn krijgt of zich niet lekker voelt, of als u last hebt van andere bijwerkingen, dient u het gebruik van dit product onmiddellijk te staken en een arts te raadplegen. Indien het zegel onder de dop beschadigd is of ontbreekt, moet u het product niet gebruiken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.
Overige informatie: Dit product is bedoeld voor gebruik met het begeleidende dieetprogramma en een dagelijks sportprogramma. Individuele resultaten kunnen variëren.
* Dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.